📘 ❞ Ciddi Olmanin Önemi ❝ ــ أوسكار وايلد اصدار 2020

كتب الادب الانجليزى - 📖 ❞ Ciddi Olmanin Önemi ❝ ــ أوسكار وايلد 📖

█ _ أوسكار وايلد 2020 حصريا ❞ Ciddi Olmanin Önemi ❝ عن جميع الحقوق محفوظة للمؤلف 2024 Önemi: İçerikle ilgili kendime not olsun diye birkaç şeyi kısaca yazıp işin dertli kısmına geleceğim Bu kitaptan hatırlamayı en çok isteyeceğim şeyler; kullanışlı görünen Bunburying terimi ve Cecily ile Algernon arasındaki nişanlılık üzerine sohbet olacak muhtemelen Deli kız Cecily'nin baş kahramanı olduğu bir başka kitabı okumak isterdim Gece Kitaplığı'nın Eylül tarihli 1 basımını okudum bu basımı acı dolu deneyimdi Karşılaştığım yazım hatalarının sayısının gitgide artması tadımı kaçırdı önce Bunlardan bolca var, ayrı yazılması gerekirken birleşik yazılan (ya da tam tersi) kelimeler, dahi yerine dahil gibi tuhaf hatanın defalarca tekrarlanması benzerleri Bolca düzenleme hatası var Mesela sayfa 19'da "Henüz fark etmemiş olabilirsin ama evlilikte üç kişi şirket, iki ise hiçbir şeydir" cümlesine açıklama eklemek istemişler notu ya altında dipnot olarak kitabın sonunda olur normalde örnekte alıntıladığım cümlenin satır altında, sayfanın rastgele yerinde zuhur ediyor Ve tek örnek değil, yerde daha aynı durum كتب الادب الانجليزى مجاناً PDF اونلاين هذا القسم يشمل الاقسام الفرعية التي تحتوي علي لأدب الإنجليزي (بالإنجليزية: English literature) وهو ما يكتبه الكُتَّاب من إنجلترا وأسكتلندا وويلز باللغة الإنجليزية مجالات الشعر والنثر والمسرحية أدب غني بالروائع مختلف المجالات الأدبية كما أنه أقدم الآداب الغربية This section includes sub sections that contain literature, which what is written by writers from England, Scotland and Wales in the language poetry, prose drama areas ,

إنضم الآن وتصفح بدون إعلانات
Ciddi Olmanin Önemi
كتاب

Ciddi Olmanin Önemi

ــ أُوسْكَارْ وَايْلِدْ

صدر 2020م
Ciddi Olmanin Önemi
كتاب

Ciddi Olmanin Önemi

ــ أُوسْكَارْ وَايْلِدْ

صدر 2020م
عن كتاب Ciddi Olmanin Önemi:
İçerikle ilgili kendime not olsun diye birkaç şeyi kısaca yazıp işin dertli kısmına geleceğim. Bu kitaptan hatırlamayı en çok isteyeceğim şeyler; çok kullanışlı görünen Bunburying terimi ve Cecily ile Algernon arasındaki nişanlılık üzerine sohbet olacak muhtemelen. Deli kız Cecily'nin baş kahramanı olduğu bir başka kitabı okumak isterdim.

Gece Kitaplığı'nın Eylül 2020 tarihli 1. basımını okudum ve bu basımı okumak acı dolu bir deneyimdi. Karşılaştığım yazım hatalarının sayısının gitgide artması tadımı kaçırdı önce. Bunlardan bolca var, ayrı yazılması gerekirken birleşik yazılan (ya da tam tersi) kelimeler, dahi yerine dahil yazılması gibi tuhaf bir hatanın defalarca tekrarlanması ... ve benzerleri.

Bolca düzenleme hatası da var. Mesela sayfa 19'da "Henüz fark etmemiş olabilirsin ama evlilikte üç kişi bir şirket, iki kişi ise hiçbir şeydir" cümlesine bir açıklama eklemek istemişler. Bu açıklama notu ya sayfa altında dipnot olarak ya da kitabın sonunda olur normalde. Bu örnekte ise alıntıladığım cümlenin birkaç satır altında, sayfanın rastgele bir yerinde zuhur ediyor. Ve bu tek örnek değil, birkaç yerde daha var aynı durum.
الترتيب:

#2K

2 مشاهدة هذا اليوم

#41K

12 مشاهدة هذا الشهر

#123K

94 إجمالي المشاهدات
رقم ISBN الدولي: 9786257243285 .
المتجر أماكن الشراء
أوسكار وايلد ✍️ المؤلف
مناقشات ومراجعات
جميع الحقوق محفوظة للمؤلف 🏛 الناشر
QR Code
أماكن الشراء: عفواً ، لا يوجد روابط مُسجّلة حاليا لشراء الكتاب من المتاجر الإلكترونية