📘 ❞ Què és la vida? La ment i la matèria ❝ كتاب ــ إروين شرودنغر اصدار 1984

فكر وثقافة - 📖 كتاب ❞ Què és la vida? La ment i la matèria ❝ ــ إروين شرودنغر 📖

█ _ إروين شرودنغر 1984 حصريا كتاب ❞ Què és la vida? La ment i matèria ❝ عن جميع الحقوق محفوظة للمؤلف 2024 matèria: pregunta sobre què vida una qüestió profundament filosòfica científica que ha estat debatuda durant segles Tant com juguen papers importants en aquesta Des del punt de vista científic, es pot definir un conjunt processos biològics inclouen el metabolisme, reproducció, resposta als estímuls capacitat d'evolució Aquesta definició centra les característiques distingeixen els éssers vius inanimada Pel fa a ment, entitat més abstracta difícil Es entendre cognitius emocionals produeixen cervell responsable consciència, percepció, pensament, l'aprenentatge altres aspectes mental emocional Quant matèria, substància qual estan fetes totes coses físiques compost per àtoms molècules segueix lleis física En resum, interacció complexa entre Els compostos però també involucra mentals consciència l'experiència subjectiva Combinant aquestes dues perspectives, podem començar comprendre millor naturalesa فكر وثقافة مجاناً PDF اونلاين الثقافة تعني صقل النفس والمنطق والفطانة حيث أن المثقف يقوم نفسه بتعلم أمور جديدة كما هو حال القلم عندما يتم بريه هذا القسم يشمل العديدة من الكتب المتميزة الفكر والثقافة تتعدّد المعاني التي ترمي إليها اللغة العربية فهي ترجِع أصلها إلى الفعل الثلاثي ثقُفَ الذي يعني الذكاء والفطنة وسرعة التعلم والحذق والتهذيب وتسوية الشيء وإقامة اعوجاجه والعلم والفنون والتعليم والمعارف

إنضم الآن وتصفح بدون إعلانات
Què és la vida? La ment i la matèria
كتاب

Què és la vida? La ment i la matèria

ــ إروين شرودنغر

صدر 1984م
Què és la vida? La ment i la matèria
كتاب

Què és la vida? La ment i la matèria

ــ إروين شرودنغر

صدر 1984م
عن كتاب Què és la vida? La ment i la matèria:
La pregunta sobre què és la vida és una qüestió profundament filosòfica i científica que ha estat debatuda durant segles. Tant la ment com la matèria juguen papers importants en aquesta pregunta.

Des del punt de vista científic, la vida es pot definir com un conjunt de processos biològics que inclouen el metabolisme, la reproducció, la resposta als estímuls i la capacitat d'evolució. Aquesta definició es centra en les característiques que distingeixen els éssers vius de la matèria inanimada.

Pel que fa a la ment, aquesta és una entitat més abstracta i difícil de definir. Es pot entendre com el conjunt de processos cognitius i emocionals que es produeixen en el cervell. La ment és responsable de la consciència, la percepció, el pensament, l'aprenentatge i altres aspectes de la vida mental i emocional.

Quant a la matèria, és la substància de la qual estan fetes totes les coses físiques. La matèria és compost per àtoms i molècules i segueix les lleis de la física.

En resum, la vida és una interacció complexa entre la matèria i la ment. Els éssers vius estan compostos de matèria, però la vida també involucra processos mentals com la consciència i l'experiència subjectiva. Combinant aquestes dues perspectives, podem començar a comprendre millor la naturalesa de la vida.
الترتيب:

#537

0 مشاهدة هذا اليوم

#85K

3 مشاهدة هذا الشهر

#125K

26 إجمالي المشاهدات
رقم ISBN الدولي: 9788429721980 .
المتجر أماكن الشراء
إروين شرودنغر ✍️ المؤلف
مناقشات ومراجعات
جميع الحقوق محفوظة للمؤلف 🏛 الناشر
QR Code
أماكن الشراء: عفواً ، لا يوجد روابط مُسجّلة حاليا لشراء الكتاب من المتاجر الإلكترونية