📘 ❞ Yasami Karsilamak ;Anlam Arayisi Üzerine Bir Otobiyografi ❝ كتاب ــ فيكتور إميل فرانكل اصدار 2022

مذكرات وشهادات - 📖 كتاب ❞ Yasami Karsilamak ;Anlam Arayisi Üzerine Bir Otobiyografi ❝ ــ فيكتور إميل فرانكل 📖

█ _ فيكتور إميل فرانكل 2022 حصريا كتاب ❞ Yasami Karsilamak ;Anlam Arayisi Üzerine Bir Otobiyografi ❝ عن جميع الحقوق محفوظة للمؤلف 2024 Otobiyografi: Bu kitap bana ne verdi, diye düşünmeden edemiyorum otobiyografi olduğunun farkındayım ama bu zamana kadar çok byografi okudum, hiçbirinin ardından kendimi böyle düşünürken bulduğumu hatırlamıyorum Biyografileri yazılan kişiler, genelde hayatlarında anlatacak fazla ilginç detay barındıran kişiler oluyor Gerek yaşamları gerekse fikirleriyle diğer insanlara ilham oluyorlar Viktor Frankl'ın bir süre toplama kamplarında (özellikle Auschwitz'de) bulunmuş olması ve 2 Dünya savaşı zamanında Yahudi olarak hayatta kalması başlı başına olay elbette, ancak benim kitapta aklımda kalanlar kendisine düzdüğü methiyeler oldu Çok zeki, başarılı, takdir gören, önemli kişilerle tanışmış görüşmüş biri olduğunu okura aktarma çabası dışında pek şey bulamadım maalesef Kitabın yarısı kendine methiyelerle, da "İnsanın Anlam Arayışı" kitabının başarılarını aldığı övgüleri anlatmakla doldurulmuş O kitabı merak ettim, kitaplığımda var zaten, hemen okuyacağım Yazarın hayat öyküsüne sözüm yok otobiyografiyi ele alış biçimi bakımından yetersiz bulduğum gerçeğini değiştireceğini sanmıyorum مذكرات وشهادات مجاناً PDF اونلاين ركن خاص بكتب مجانيه للتحميل

إنضم الآن وتصفح بدون إعلانات
Yasami Karsilamak ;Anlam Arayisi Üzerine Bir Otobiyografi
كتاب

Yasami Karsilamak ;Anlam Arayisi Üzerine Bir Otobiyografi

ــ فيكتور إميل فرانكل

صدر 2022م
Yasami Karsilamak ;Anlam Arayisi Üzerine Bir Otobiyografi
كتاب

Yasami Karsilamak ;Anlam Arayisi Üzerine Bir Otobiyografi

ــ فيكتور إميل فرانكل

صدر 2022م
عن كتاب Yasami Karsilamak ;Anlam Arayisi Üzerine Bir Otobiyografi:
Bu kitap bana ne verdi, diye düşünmeden edemiyorum. Bir otobiyografi olduğunun farkındayım ama bu zamana kadar çok otobiyografi/byografi okudum, hiçbirinin ardından kendimi böyle düşünürken bulduğumu hatırlamıyorum.

Biyografileri yazılan kişiler, genelde hayatlarında anlatacak çok fazla ilginç detay barındıran kişiler oluyor. Gerek yaşamları gerekse fikirleriyle diğer insanlara ilham oluyorlar. Viktor Frankl'ın bir süre toplama kamplarında (özellikle Auschwitz'de) bulunmuş olması ve 2.

Dünya savaşı zamanında bir Yahudi olarak hayatta kalması başlı başına bir olay elbette, ancak benim bu kitapta aklımda kalanlar Frankl'ın kendisine düzdüğü methiyeler oldu. Çok zeki, çok başarılı, çok takdir gören, önemli kişilerle tanışmış görüşmüş biri olduğunu okura aktarma çabası dışında pek bir şey bulamadım maalesef.

Kitabın yarısı kendine methiyelerle, diğer yarısı da "İnsanın Anlam Arayışı" kitabının başarılarını ve aldığı övgüleri anlatmakla doldurulmuş. O kitabı çok merak ettim, kitaplığımda da var zaten, hemen ardından okuyacağım. Yazarın hayat öyküsüne sözüm yok ama bu otobiyografiyi ele alış biçimi bakımından yetersiz bulduğum gerçeğini değiştireceğini sanmıyorum.
الترتيب:

#182

0 مشاهدة هذا اليوم

#27K

16 مشاهدة هذا الشهر

#124K

41 إجمالي المشاهدات
المتجر أماكن الشراء
فيكتور إميل فرانكل ✍️ المؤلف
مناقشات ومراجعات
جميع الحقوق محفوظة للمؤلف 🏛 الناشر
QR Code
أماكن الشراء: عفواً ، لا يوجد روابط مُسجّلة حاليا لشراء الكتاب من المتاجر الإلكترونية