📘 ❞ Dünyayı Kim Yönetiyor? ❝ كتاب اصدار 2014

فكر وثقافة - 📖 كتاب ❞ Dünyayı Kim Yönetiyor? ❝ ــ مجموعة من المؤلفين 📖

█ _ مجموعة من المؤلفين 2014 حصريا كتاب ❞ Dünyayı Kim Yönetiyor? ❝ عن جميع الحقوق محفوظة للمؤلف 2024 Yönetiyor?: 1964'te, ABD hükümetinin Şili seçimlerinde kendi kayırdığı adayı seçtirmek için kişi başına harcadığı para, o yıl ABD'deki başkanlık iki adayın birden (Johnson ve Goldwater) harcadığından daha fazlaydı ABD'li kuvvetler 1945'te Kore'ye girdiğinde, Japon faşist polisini onlarla işgali sırasında işbirliği yapmış Korelileri kullanarak amansız bir baskı başlattı Kore Savaşı'ndan önce Güney Kore'de 100 000 kadar insan öldürüldü Siyahilerle beyazlar arasındaki çoğu fark aslında sınıf farkıdır, yoksul zengin beyazların uçurum da çok büyüktür Fakat ABD'de üzerine konuşmaya izin yoktur Bu sözcüğü kullandığınız anda herkes fena olur II Dünya sonra sayıda Nazi, çoğunlukla Vatikan'ın rahiplerin yardımıyla Latin Amerika'ya kaçırıldı Genellikle açık şekilde Üçüncü Reich örneğine dayanan destekli polis devletlerinde askeri danışman oldular bölgedeki köylülere Gestapo icadı işkence tekniklerini öğrettiler James Madison hükümetin birincil hedefinin "varlıklı azınlığı çoğunluğa karşı korumak" olduğuna inanıyordu Meslektaşı John Jay'in de bayılarak söylediği gibi "ülkenin sahibi olanların ülkeyi yönetmesi gerekir " Yatırımın olabildiğince risksiz olması Hiçbir şirket serbest piyasayı istemez Onların istediği şey güçtür Halkın istediğine "siyaseten gerçekçilik dışı" deniyor Kendi dilimize çevirirsek, iktidar imtiyazın ona olduğu anlamına gelir bu İş dünyasının idare ettiği, işportacı toplumda yaşıyoruz, temel değeri hilekârlık olan toplum فكر وثقافة مجاناً PDF اونلاين الثقافة تعني صقل النفس والمنطق والفطانة حيث أن المثقف يقوم نفسه بتعلم أمور جديدة كما هو حال القلم عندما يتم بريه هذا القسم يشمل العديدة الكتب المتميزة الفكر والثقافة تتعدّد المعاني التي ترمي إليها اللغة العربية فهي ترجِع أصلها إلى الفعل الثلاثي ثقُفَ الذي يعني الذكاء والفطنة وسرعة التعلم والحذق والتهذيب وتسوية الشيء وإقامة اعوجاجه والعلم والفنون والتعليم والمعارف

إنضم الآن وتصفح بدون إعلانات
Dünyayı Kim Yönetiyor?
كتاب

Dünyayı Kim Yönetiyor?

ــ مجموعة من المؤلفين

صدر 2014م
Dünyayı Kim Yönetiyor?
كتاب

Dünyayı Kim Yönetiyor?

صدر 2014م
عن كتاب Dünyayı Kim Yönetiyor?:
1964'te, ABD hükümetinin Şili seçimlerinde kendi kayırdığı adayı seçtirmek için kişi başına harcadığı para, o yıl ABD'deki başkanlık seçimlerinde iki adayın birden (Johnson ve Goldwater) harcadığından daha fazlaydı.

  • ABD'li kuvvetler 1945'te Kore'ye girdiğinde, Japon faşist polisini ve onlarla Japon işgali sırasında işbirliği yapmış Korelileri kullanarak amansız bir baskı başlattı. Kore Savaşı'ndan önce Güney Kore'de 100.000 kadar insan öldürüldü.


  • Siyahilerle beyazlar arasındaki çoğu fark aslında sınıf farkıdır, yoksul ve zengin beyazların arasındaki uçurum da çok büyüktür. Fakat ABD'de sınıf üzerine konuşmaya izin yoktur. Bu sözcüğü kullandığınız anda herkes bir fena olur.


  • II. Dünya Savaşı'ndan sonra çok sayıda Nazi, çoğunlukla Vatikan'ın ve faşist rahiplerin yardımıyla Latin Amerika'ya kaçırıldı. Genellikle çok açık bir şekilde Üçüncü Reich örneğine dayanan ABD destekli polis devletlerinde askeri danışman oldular ve bölgedeki köylülere Gestapo icadı işkence tekniklerini öğrettiler.


  • James Madison hükümetin birincil hedefinin "varlıklı azınlığı çoğunluğa karşı korumak" olduğuna inanıyordu. Meslektaşı John Jay'in de bayılarak söylediği gibi "ülkenin sahibi olanların ülkeyi yönetmesi gerekir.

  • "
  • Yatırımın olabildiğince risksiz olması gerekir. Hiçbir şirket serbest piyasayı istemez. Onların istediği şey güçtür.


  • Halkın istediğine "siyaseten gerçekçilik dışı" deniyor. Kendi dilimize çevirirsek, iktidar ve imtiyazın ona karşı olduğu anlamına gelir bu.


  • İş dünyasının idare ettiği, işportacı bir toplumda yaşıyoruz, temel değeri hilekârlık olan bir toplum.

  • الترتيب:

    #4K

    0 مشاهدة هذا اليوم

    #55K

    9 مشاهدة هذا الشهر

    #125K

    29 إجمالي المشاهدات
    رقم ISBN الدولي: 9789751034007 .
    المتجر أماكن الشراء
    أبرز المشاركين ✍️ في التأليف
    مناقشات ومراجعات
    جميع الحقوق محفوظة للمؤلف 🏛 الناشر
    QR Code
    أماكن الشراء: عفواً ، لا يوجد روابط مُسجّلة حاليا لشراء الكتاب من المتاجر الإلكترونية